Wednesday, October 27, 2010

jawab mcm org xpnah blaja.




tepat jam 10 : 30 pg aku kuar dr exm hall.
tanda da abis exm la kan.
muke keciwak gilak.
mulot muncung gilak.
jalan pun laju gilak.
tgk org pun jeling2 gilak.
haih.. hanye Allah je tahu perasaan aku.
pehal la susah sgt soklan td.
aku blaja bagai nk rak.
hapal smua bagai.
last2 yg kuar mcm 'terbaek' gile soklan die.
ntah2 aku fail x... xpun kne repeat!..
haish!
aku rs lecterer mark kertas ngan kaki pun buley.
jawab pun mcm aku xpnah blaja slama ni.
asl hah? haduh.
betul kwn aku
* die pnah da amik subjek ni dulu dr aku.
1st impression ko akn rs mcm xpnah nmpak soklan tu.
pendek kt mcm org xpenah blaja.
hmmm...
down giler aku.
dala 1st kne blaja bende yg aku xkan aja kat sekolah.

2nd aku kne hadap exm yg soklan mcm @#$%^ tu.

aku xleh bygkan bilee tgk pointer nanti, mst aku tersenyum gile2 punyer lah.

*sigh!
minx maaf mama! sbb kecewakan mama ='(


tbe2 aku rs nk wat conclusion yg cm ni.


p/s : perasaan xdpt jawab sbb xstudy lebih OK drp perasaan xdpt jawab tp study mcm org amik master.



8 comments:

azlia mj said...

xpe teh..
yg suda,suda k...
focus on next paper..
;)

hanie bonie said...

ye..let bygone be bygone.. tp bile teringat..rs mcm down je.. haih!..yes2...fokus2!! tengs alie...=)

hanie bonie said...

ye..let bygone be bygone.. tp bile teringat..rs mcm down je.. haih!..yes2...fokus2!! tengs alie...=)

azlia mj said...

okay jgn ingat..

gudluck..

welcme..:)

AUDY said...

alaa.. xmau la camni. result xkuar lagi pun kan. Takpe. jom kite p pecah masuk pejabat lecturer tu malam ni !! jommmmmmm!!!!! hehe ^^ senyum.. jgn masam2. yg pasti wat lagi baik untuk yg akan datang ni okay :)

hanie bonie said...

alie : tq...

audy : waaaa..siap mimpi2 da...haish.... yeah!!! itula matlamat sy.. nk buat yg lg bek tuk paper yg akn dtg supaya pointer pun xfail.... hmmm.. tengs syg!!!!!! senyum da... ^_^ ... =)

sehakeen said...

selalu rase perasaan ni :(

hanie bonie said...

eeee..aku je ley down..kwn2 aku xbley!!!!! chill k seha.. dun wori... usaha pnting.. then br tawakal okey=)