Saturday, May 1, 2010

pagi!!

slamat pagi!!!! da bgun? sah2 la sudah sbb da nmpak muke korg terpacul kat depan lattop tgh bc entry aku. hehe. tp x smestinya korg depan lattop ni ngah waktu pg kan. ehem2. yg br bgn sila remove segala najis mata anda. hahaha. kalau nk remove pakai makeup remover pun xpe. lg berkesan. haha. melampau!. hanie br je balik dr pejbat kolej. anta kunci n smua mende alah yg kne dianta. brg da kmas. agak byk. erm xtau le muat ke tak kete. huhu xpe..sumbat je la. bubu ade kan. MARI TOLONG!!! jgn nk lari. cett. skang ni mamat tu pun blum bgun lagi rs nye. n ni pun ngah melangut xtau nk wat pe. so on9 fb n blogging je le. today nak balik ipoh terus. isnin bermulalah khidmat aku sbg cikgu pra-praktikum. x sbr! tp malu jugak. blush2 auw~~ hanie! mengada! hahahahaha. HUGE tengs to kak wani coz die la org pertama yg wish aku gudluck n what so ever la sbb aku da nak start pra-praktikum. tq tq tq tq tq n tq. tbe2 glamer kak wani. haha. wah.. sgt rindukan mamat tu ye nanti. but will not be end of the day pun. haha. mish2 ya lah dear. xpela nanti jmpe ag. kite g honeymoon!! cewah. lum kawen da honeymoon. haha xpe kite honeymoon bersama my sys+her boyfie. hehe. hamboi! menjerit mama! hahaha. xpe yg penting minx kebenaran. ngeee brangan la kau ni hanie. habiskn pra-praktikum dulu lah! haha. to cik ika , tunggu sy ye! y nak serang smua mall2 kat ipoh bersama anda. gelak sm anda. mkn2 sm anda. n xlupe pls2 pick one day for reunion time k. this is the day that u n i waitin for. rite? ngeee miss2 u all lah. ika syg!!!! nanti sy dtg mau hug2 u. n mau jumpe cha yg comel itu juge. wait for me darl!! =)

2 comments:

*angelfromthedark~ said...

good luck :)

LUAHAN HATI IKA :) said...

auwww~~ sgt sweet post ini. paragraph last i sukeeeee.. hik2. nnt kite bincg psl reunion yer... :P