Saturday, November 20, 2010

shoppaholic, mari snie!



lawa kan botol die? =)






special entry to shoppaholics.*yg bkn shoppaholic tu ...xpe, mari2 cuci mata.
lpas tgk gmbar2 tu mst terpk, 'ape tu?'..
haaaa..mmperkenalkan... perfume fergie...tada...
sj je nk promote actually.
ni under AVON.
sp yg skang tgh searching perfume2, aku suggestkan yg ini!!!
knape?
sbb kakak aku da beli perfume ni..
n bau die pun sgt soft *pada aku laa...
xdela sekali sembur smpai nk bersin plak kan.hehe.
kalau uall beli under dealer dalam tempoh be4 30nov ni...price die rm70 je.
tp beli after 30nov ... RM109.*even sratus pn,pd aku, ok jgk la price die sbb beli pun bebaloi..bau sedap.hehe
btw kalau beli perfume ni, dpt la 1 hand bag free mcm kat ats tuh.. huhu.
kalau nk di comparekan dgn perfume DIOR, bvlgari, channel, n so on tu, agak susah la kite nk dptkan perfume yg sedp baunye dgn harga RM100. ye x? *tp xtau la plak kalau ade. haha
ape2 pun, ini suggestion aku je.
kalau nk beli or nk tanye ape2, boleh la kontek kakak aku madam teh masnira... sbb die dealer avon.hehe.
just email je die kat tehmasnira@gmail.com


p/s : kalau ade info yg aku terslh bg. minx maaf..sila betulkan. =) . plus nk bg tau..actually brg avon, sgt berkualiti, cantek n berpatutan harganye. aku yg student ni pun rs ia sgt affordable utk dibeli. kalau beli under dealer..sgt la berbaloi2.. hehe





6 comments:

aion said...

weh lanje lanje sikit! :P

hanie bonie said...

hahaha...best2...bak wit!..haha

+d.O.Y.A.h+ said...

ngoooooooo~~~ mampu beli yg rm10 je =.='' agagagaga

teh said...

Nak beli perfume Outspoken boleh contact kak Nira yer.

Perfume RM 10 pun ada :p

teh said...

Anything plzz contact me..
Perfume RM10 pun ada... :D

hanie bonie said...

hamboi..promote! haha