Sunday, November 7, 2010

futsal KAB 11



mcm biase.
br bgun kul 12 td. * betul! x tipu.
then knon nk study la kan.
tp kne settlekan psl proposal futsal dulu..
da siap!!!!! * lege wey...
n da suh felo aku recheck once again.. *pls2, harap xde pembetulan lg.
huhu.then lpas ni nk study.
so... mcm biase be4 study nk singgah blog dulu.
rs mcm berswg jek. *alasan lg, padahal nk lmbatkan study.
well.smbil2 korg duk bc ni.
aku nk gtau psl plan marketing aku yg da diconfirmkan oleh org2 kuat ABADI.
program futsal yg aku nk wat tu.... kire da CONFIRM!!!!!!*omg, sgt suke!
tp skang aku br siapkn proposal n nk dptkn signature pengetua n kelulusan PPP *ppp lg..haih!
so, nanti adela banner besar2 gajah duk terpampang kat HOT pot2 kat ukm ni.
so, be4 banner tu nak appear...
korg adlh insan2 yg bertuah sbb tau psl hal ni dulu.. hahaha
meh aku stori mori..



nama : FUTSAL KAB 11. *buat ms ni je..ngah pk kot2 ade nm dabomb lg.
specialnya : terbuka pd dalm n luar ukm.
lelaki sj. * sori awex2
buat kt pdg ukm
adiah...hmmm.. xley nk gtau lg..tunggu banner k... yg penting.. berupa WANG ringgit..
sasaran : 40 penyertaan.
buat pd 19 n 20 feb 2011 *kalau ditunda/tukar aku gtau.
knp aku wat program ni?..byk sgt tujuannye.

nnti aku hapdet lg ok... haih. korg bley bygkan x bile siang aku study.. mlm aku fokus duk wat keje2 ni..proposal smua... aku dpt rskan keletihan otak aku ni da nk capai maximum... ank buah?..aku xmo ganggu..lepas exm n pkampungan nnti aku ganggu diorg puas2... sgt letey.. tp org kata.. pengarah marketing kne usaha keras... di da lebih pd keras da aku usaha ni.. plus... ni one of my marketing alternatif.. dun wori.. aku xkan fokus pd 1... hehe.byk plan aku lg.... kalau snaraikan...mmg lah x muat entry blog ni... tp salah satunye lg aku nak wat CAR WASH ... haha..best2 men2 air.. tunggu pengetua approve..hahah..


p/s: tengs pd sp2 yg still support aku.... plus..skang tgh gigih mencari a.j.k yg nak keje ms futsal nanti... aku amik sp2 sj.. luar kolej amin pun buley..yg penting sijil penghargaan disediakan......


4 comments:

puja said...

recycle pon boleyh!wat besar-besaran keyh!good luck

caiz said...

Hey..
Futsal lalala...
Tahan.sepak.goal
Wee

Privacy_Resident said...

car wash tu masuk sekali moto ok?

hanie bonie said...

puja : huhu.. tu pun de dlm plan gak.. hehe..tengs...

shai: wah!...nm tu aku bley masukkan dlm banner... weeeeee..tengs2...

topek : CAR tu termasuk motor la der.. hehhee..klu ngko..aku caj lebey ckit.. hahha..