Thursday, November 18, 2010

entry khas tuk bdk2 yg GILA games!!



hey uolsz.....aku sbenanye x tau nk citer ape dlm entry ni..pendek kata..xdak idea la kan... sbb aku dlm mode~CUTI... so..blog ni pun aku mlsssss gilak nk update... jenguk2 je rajin.. haha.. disbbkan aku tgk smua follower aku pun hapdet blog... so...xkan aku duk diam2 je kan.. ngeeee...


so...entry kali ni ttg GAME!!!!...
aku xtau la kot2 de awex2 di luar sn yg minat kat game...
bgus men game ni...
yg BUTA IT tu..tbe2 jd terus celik IT.. hahaha..
yg xde keje pun terus ade keje..
at least terisi gak ms uolsz ngan men game... *drp g tgk cd BLUE kan?.. haha.
so, kalau uolsz nak men game, tp xtau nk men game ape.. aku ade cadangan... korg g je kt snie... haaa..ni blog bf kkk aku... blog ni bkn nk mnDOWNLOADkan game.. tp description ttg game... kire suggestion utk korg lah yg da xde idea nk download game ape... tp aku rs game ni bdk2 laki ske men kot...yela... tuan punyer blog ni pun lelaki... so..game taste laki2 la kan... hahaha...


so jemput lah ke snie.. xyh malu2...nk jadi follower pun buley...jemput!!!.. *jemput2 xde aaa..=P


~abg arip~
ni la tuan punyer blog tu...
mmg sgt suke men game.. tgk muke pun tau.
heee.jom jerit!! haha tbe2 je. haha


1 comment:

+d.O.Y.A.h+ said...

ei lawa la headphone dia ^.^