Saturday, June 19, 2010

khususnya ika..

Nuratika raudha!!!!!.......khususnya........

SAYA NAK KAWENN THN DEPAN!!!!!!!

haa!!!! usahle nk mepek!!!!! brangan je lebey..wit xde..wit beli latptop pastu beli hp.... gedix!!
haha..

pesanan rigkas ku kpd kamuu(readers) khususnya cik nuratika raudha yg come lote ....

tolong jgn terpengaruh pd post entry sy yg bertajuk "apabila pompuan jeles"...atau yg seangkatan dgnnye dan menyalah kan diri anda sbg punca sy berblogging demikian. kerana..ia tidak ade kaitan dgn kamu atau pun yg idupan liar..jinak..idupan akuatik...atau segala bende2 idup..dan juga yg sudah 'fly' jauh dr dunia ini..

ini adalah kerana,

kamu adalah bestie sy!!! dan setiap perbuatan kkamu xpernah menyakitkan ati sy. dan dengan bangganya sy membritahu.. sy syg n cinta anda xlebih dr perasaan LESBIAN.. haha.ksh syg sy kpd cik ika come lote sgtlah tidak berbelah bg dan SUCI <---tu yg pnting..hahaha.. jd, segala perilaku anda, xpernah sy membuat sy berperasaan ngatif...smuanya positif blaka.

adalah dgn ini..sy berharap,

cik ika come lote tidak salah paham dgn serta merta... tidak perlulah buat assumption sndiri.. sbb da mmg salah assumption anda tu.. haha. dan sy dgn besar ati diri yg kerdil ini ingin meminta maaf berjuta2 jika post entry blog sy tu mmbuat anda berfikir sdemikian. ingin sy tegaskan skali lg, segala post entry yg sy post kat di blog sy, sgtlah tidak ada kne mngena dgn kak wanie (org slalu post kumen blog sy)...kamu (cik ika come lote anak jamaludin) serta jaja (bestie lg 1) KECUALI jika dimention kan nm atau yg berbaur baik2 sj. krn segala2nya ttg kamu adalah insan positif bg sy... =)

sekian,


(teh marhaini)
ipoh, penang, usj, UKM.
Malaysia.


1 comment:

IKA said...

sayang ! hehehehee
thanks thanks thanks.
i perasan je sebenarnye. mane tau i ade wat u jeles tp i xpasan kan.
rupe2nye i memang perasan !!! hahahahaha sorry sebab buat u sentap!
tp xpe. bukan selalu kan dpt wat u test jantung u tu. hahahahaha

sayang u sampai bile2 ! :DDD