Monday, April 2, 2012

Betina ke Perempuan???

*tgh marah ni, tetap nak ckp...*

Assalamualaikum...
Bismillah...

*sambung* tgh2 hari cm ni.. da ade wat aku hangin.. pekara yg terjadi ni bkn kadang2 atau jarang2 atau xpenah belaku.. tp SENTIASA belaku... aku xphm perempuan2 blok aku ni susah sgt nak FLUSH tandas tu betul2... tekan la lama skit hoiiii!!! and and and... lepas kau berak/kencing ke... xkan la ko x terpandang saki baki kau tu... kau tu perempuan!! eh! perempuan ke?? ke betina??? slalu haiwan2 ni mmg x reti flush.. reti berak je kan!!!!! haish!! geram aku. ni da byk kali da jd.. dr aku mule2 masuk ms awal 2nd year smpai laaaaaa ni aku da akhir 3rd year, buat jugak lg!!!! notis da terpampang sebesar2 alam tu pun xkan kau x bc nokkkkk!!


kau bukan babi kan?? eh! silap... kau bukan baby lg kan???? *mmg sengaja* ..


usia da meningkat tp otak still kat lutot xnaik2... kemon lah! da besar.. bende kecik mcm ni.. bdk tadika pun pandai jaga kebersihan. but if they are not.. logik la.. ni klu sbesar n seusia kau pun x reti jaga.. mmg haktuihhhh!!! lah kan! *mmg geram*

wahai perempuan...jgla kebersihan..alert skit dgn pesekitaran. yg nak guna tandas tu bkn kau sorg... ramai lg nih haa.. so.. xkan bende kau punyer pun kau nak show off kat org. org len pu smua ade kot!! aku kalau da kemaruk sgt mmg aku tgk bahan buangan aku je.. kau x yh offer kat aku pun..

stiap kali aku nak ke tandas je.. mst ada... n sbb aku rs ade benci kpd kekotoranlah aku tlg flush kan utk kau.. sbb aku pk.. kalau aku x buat.. belum tentu org len nak buat.. nk tak nk org tetap nak guna tandas tu kan.. aku niat ikhlas.. tp kau hengat aku mmg keje part time tukar shif ngan makcek cleaner ke hoiiiiii!!

alahai.. bende ni pun nak kne tegur ke... kite kan perempuan.. malu lah skit!! malu byk pun xpe.. pemikiran biar seiring dgn usia.. phm??


xkan nak tandas mcm ni baru ko nak jg kebersihan?????


2 comments:

Rozuan Ismail said...

kalau i taw sape betina tuh, automatik reject awal2 jadi bini walau muka secantik lisa surihani

hanie bonie said...

kan!!!! rejek2... sape malang jd laki die tu. haha