Wednesday, May 25, 2011

Tak Sabar - Part II.

Sambungan bg entry Tak Sabar..*klik kalau belum bc. hee. ..tada!!!!

-tie tazmania-

ada byk choices. tp i pilih ni sbb die nmpak mcm style skit & warna pun xstriking sgt which tie lain smua warna colourful skit. i noe ur taste. n i noe its suits u. =)

dalam entri ni aku yg x sabar2 sbb risau gift tu xsmpai.

nasib baik abg posmen buat keje dgn jujur. haha

tenkiu abg posmen laju sbb tolong terbangkan gift tu dgn lajunye dr USJ sampai JB nun jauh di sn.

nmpak mcm staff2 lain (smua gurls sbb dia sorg je laki.) lagi berdebar dr die ms bukak gift tu. *aku bley bygkan.haha..over tau akk2 staff! =P

bile staff2 ckp "sweetnyeeee..." aku pun kembang skembang2 nye. senyum pun da smpai lebih dr telinga. hahahaha. =D

really glad u luv it. i noe u nak tie tu. heeeee.

mmg sngaja nak wat surprise kat ofis u. biar u blushing2. hahahaha.
*tp i tau u mst cover punyer! eleh! haha

hope this small gift had made a big smile of u there.

kerja elok2 keyh!


hati.halus.hanie : glad i've made u smile. jaga leklok aaaaaaa.warning! haha

4 comments:

mizzbutterfly said...

lorh...ye rupernye...corak nak kartun je....hahahah

hanie bonie said...

die nak tazmania... haha.. corak katun lain xnak.. hahahaha...

Mohd Shukri Fadzillah said...

hahaha.. mmg sweet

hanie bonie said...

hahaha.. shukri... kan?? jeles x?? haha