Wednesday, May 25, 2011

Kisah Aku Dicop KluangMan Oleh Pakcik Sebelah.

Isnin, 23/5/2011. jam 1430.. aku pun smpai lah rumah subang jaya dengan smangat nye sbb baru balik dr kelas pagi2 buta *8pg itu pagi2 buta bg aku -__-" kat UKM. abis jam 1100 then lepak ngan member diskas psl esaimen. then pulang dgn harapan nak tido terus. terbayang2 aku katil n bantal yg sgt empuk. Alih2 pagar xley bukak sbb remote pagar aku da abis bateri. maka bertambah2 la aku punyer dosa sbb terselit carutan dlm bebelan aku. -__-" pergh....... panas hati kot!!! sbb hajat nak tido tu diDELAYkan. hadoiiiiiyai!

Dan masa tulah aku decide nak panjat pagar je... tapi aku kene hadap DUA masalah plak.

SATU : aku pakai skirt.... ingat sng ke wey panjat pagar pakai skirt??

DUA : ade jiran lelaki yg sdg bertenggek kat luar rumah.
*mmg sengaja kan ko lepak luar.adeh xkan nk panjat kut!malu siot!


disbbkan malu aku tu menebal.. aku masuk dlm kete. tido la knonnyer sbb mata pedih giler.. smbil tunggu jiran laki tu blah. dalam 20 minit lepas tu.. aku ngendap umah jiran laki tu.. nak check la kot2 die da xde.. dan.. finally.......... WINK2... die da blah.....

so aku pun panjat pagar .....ms lending tu aku dgr suara pakcik sebelah....

"wah! mcm KluangMan.. dgn skirt terbang2 lagi ms nk lending....hahahahaha"

erk!!! -______-"
tapayah nak tegor bley x pakcik hoiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!! siyes! aku xpasan pakcik tu ade... pakcik pakai ilmu ape????? aku nk je tanye...

"pakcik skodeng bwh skirt sy ke????? " sabor jela..!!!

tapi aku da malas nak layan.... masuk umah... terus tido!!!! aku pun citer kat kkk aku after die balik keje.. n aku xsangka citer tu smpai kat kwn ofis die... cis cis cis cis!!!!!!!.

sekian....

pakcik!!!! drp KluangMan... xde ke title lain pakcik nak bg kat sy??????

hati.halus.hanie : aku mls nak g kedai tukar bateri remote.. sbb aku ngantuk gile nk mampus ms tu...

5 comments:

Mohd Shukri Fadzillah said...

hehehe.. dah tuak belum bateri yang habes tuh hahaha... mesti pokcik tuh buat victory slide dalam umah

hanie bonie said...

hahaha...siot punye pakcik!!!!!sabor je la.

mizzbutterfly said...

hahhahah nak tumpang gelak jahat sekali....heheheheh

Miela Tahril said...

hani, ramai yg like eak

hanie bonie said...

cis2.... wani jgn gelak!!! haha

miela... tula pasal.. haishhh