Monday, May 30, 2011

Penangan Abg Hensem & Cake TheBigMouth.

ritu aku de lepak kat Taipan USJ, well mmg sbelah je ngan umah aku. jalan kaki pun boley. try singgah TheBigMouth cafe kat sn.. sj nak cube2. kire ni 1st time lah.. makan die okla.. ade nasi plus western food...mcm2 ado lah!..



tp aku de try cake indulgence die....

GmbarHiasan.haha. ni kek secret recipe punyer... lebih kurg la cm TBM

perghhhhhhhhh.. sedap nak mampos. siyes!!! aku x tipu.. rs die light,soft n xover.. xmanis sgt.. sederhana je.. tp aku suke.. sbb aku bkn jenis yg suke cake ni.. tp aku x tipoo.. indulgence cake kat TheBigMouth lg sdp dr secret recipe. heeee.. lidah aku ckp cm tu. so to all fans secret recipe jgn mrh aaaa..

arini aku suh kkk aku p beli 0ne slice kek indulgence tu sbb alang2 die nak kuar dating plus taipan x jauh berbatu kan... alih2 balik.. die kata indulgence xde arini.. org tu kata.. lg 2 hari indulgence smpai.. hamboi! ala... aku nak... giler frust kot.. sbb smentara die pg beli tu.. aku siap brangan2 cake tu da sumbat dlm molot aku.. tgk2 ngaa...!!!!! xde..sok sek sok sek.

last2.. die beli cake choc kat aku.. bedal je la.. ngidam punyer psl! janji TheBigMouth punyer... br makan td.. pergh!!! sedap !!! tp x leh lwn indulgence tu.... ok xpe! aku tunggu khamis ni aku nak pg beli!!!!! hahaha.

FYI, kat TheBigMouth cafe tu ade sorg abg waiter yg hensem!!!!! siyes.. xtipoo... ritu ms aku mkn kat sn tu.. aku x pasan mule2... kkk aku blanja.. so die pg cashier la nk byr... still aku xpsan.. bile da abis byr.. aku bgun nak blah... then.. bile bertentang.... HOMAIGOD!!!!!!!! terus aku tanye kkk aku .....

"ade keje kosong x kat snie??? mcm nak keje sinie la.. cm 'best' je...haha" (aku)

"eley dandan la nak keje lepas telopong tgk abg tu kan????? ngada! haha" (kkk)

tgk! bkn aku je pasan.. kkk aku pun ushar die. cume die xngaku je.. *sbb bf die pun ade situ. haha. nasib hp aku cikai.. kalau x KETEPEK! aku tmpal gmbar kau kat blog nih... dan lepas tu, tibe2TheBigMouth menderu org dtg. hahaha.

ok! abg hensem. puteh2. rambut smart. bdn pun oklah nmpak muscle. perot x buncit. nasib bek Mouth xBig. haha. suke tgk gitu2 je..sy x fall in love ngan abg lah. hahaha.

7 comments:

mizzbutterfly said...

kalo i jadi cikgu...hari2 lepak tbm tuh tau...

AUDY said...

taipan katne? hahahaha. nk jugak!

hanie bonie said...

sebelah umah je. hahahah. xbley! haha

aion said...

kau duk taipan ke? bkn ipoh?

hanie bonie said...

usj 6.. ipoh tu hometown aku.. snie pun umah aku gak... hahaha..

(✿◠‿◠) said...

huwa.....besok gak wa nk g..

(✿◠‿◠) said...

suke !!!!!!!!!!