Friday, February 25, 2011

poster??

hadoi. esaimen mingguan. projek individu. kne wat poster!!!!. poster lanskap.. *jd ckg pun kne blaja ni?? .. kneeeeeeeeee!!!!! aku xckp..lecturer ckp! mn reti weh.. gune software ape pun aku xtau... lecturer aku suh pakai photoshop or picasa.. dua2 aku xreti. haish! photoscape aku pandai la. *bley ke? ... mcm mn ye? ni esaimen ni. bkn men2 ni.. mmg kne pakai photoshop gak ke?... eeee... satu hal kne blaja2 plak kan.. kwn2. tlong bley???

poster itu mst ade gmbar2 yg aku da snap n edit utk esaimen lalu.. which are......


masjid kristal. cantik masjid ni wey!!


u noe what.. aku tangkap gmbar ni ms balik dr ipoh-kl ms abis ry cina ritu.
jalan jam gile. senja2 plak tu. sempat plak kan nk tangkap gmbar utk esaimen. hahaha.
tp opkos la yg ni da edit punyer...


ni kt tmn burung. bdk tu nk sgt p tman burung. wah! berdating d taman burung. klasss gitewww!!!! last2 gmbar yg aku tangkap2 tu terus jd gmbar esaimen aku. hahahaha


kt tmn burung gak. =)

ok x aku edit? *ckp je la cantik... pakai hp kamera je weh. mn de wit nk beli dslr bagai. hahaha.

mode masih dalam dilema memikirkan mcm mn nk wat poster. xdak idea!!!!!kalau buat poster ala2 cm gini bley x... yg ni aku pandai lah! hahaha.

harap maaf, hasil projek anda direjek. ngade! ha ha



catatan : boniemontycasa.wordpress tu url wordpress aku sbb buat wordpress is one of our esaimen... ade penialaian hokey!!!



2 comments:

AUDY said...

cantik la sume gambar ! wee xyah beli dslr dah. haha :D miss you

hanie bonie said...

ngeeeeeee..miss u too lah! skang smua bz2 exm kan!!! hadoi.. heee... tula..xyh pakai dslr.. haha