Wednesday, December 1, 2010

Zulkhairi Ahmad

entry kali ni smemangnya sy DIPAKSA oleh incik zulkhairi ahmad sendiri supaya tulis ttgnyer. * waa! sian tau kene paksa. ko mmg jahat! cis.


"sy ZULKHAIRI AHMAD, sy masih bujang, sy mencari teman seidup smati, sy siyes nih"
wahahahhahaha...ayt last aku yg tmbah. haha



sp dia?* ni slh sorg BF aku. tp bkn CHENTA HATI aaa.. >_<
tbe2 je ade ati nk muncul2 dlm blog aku kan.
it means yg die bkn calang2 org la.
his name is......... mcm kat ats tu... mls nk tulis nm die byk2 kali.
takut mengundang aku utk termimpi2kan die. haha *oh tidak!
die org pahang darul makmur.
kami kawan dr form 3.
specialnye die.. sbb kami x pernah bejumpa..* aku xnk pun jmpe die. die mst poyo! haha
tp even x jmpe, tp kwn smpai skang.
die ni mmg gile. * bkn gile yg masuk hosp bahagia tu ye. =p
die happening.
kalau sembang ngan die mmg die xnk klh punyer.
nk menanggggg je. haha. *xpela, aku kasi kan sj die mng. cz die kuat nangis.
die lahir tahun 1990 *sbaya aku lah!
die skang die blaja kat.......
eh2...die x blaja... die keje kutip tin2 kosong je. *hahaha, ni statement die hokeh! jgn kt aku kwn yg jht lak. haha
tahun dpan die akn sambung wat degree mekanikal* ni mmg statement aku. haha.
tahniah!..*ikhlas ni aku wish. hehe
sbelum incik zul kembang kuncup sbb da glamer dlm blog aku, so..bek aku stop dulu.
die kalau da bangga...meleret2 wa ckp lu... xlarat aku..
lastly, die ni mmg kuat beleter. cm mak nenek. *mak nenek aku pun x cm tu. haha
smuga friendship kita akn kekal gilak cm slalu *tu pun kalau kau x insaf2 la incik zul oi!. haha


p/s : die ni juge sdg mencari cinta. hahaha. gilak, promote ni! *besungguh2kan aku. haha



3 comments:

thenocturnalzulkhairi said...

aku membace sambil meleleh2 airmate sebab trlampau terharu..

sobsobsob!!!

kahkahkahkahkahkahkah

+d.O.Y.A.h+ said...

awww~ :P

hanie bonie said...

oyah : tlg promote bdk ni kat kwn ek.. hahaha

zul: cis... kau yg suh aku kan.. haha..eley wat2 xtau plak.. haha