Thursday, December 9, 2010

org kuat marketing abadi.


sp yg pnah2 follow2 entry blog aku, diorg mst tau aku handle bhg marketing utk ABADI.
ABADI tu ape?~nm pendek bg dinner kolej aku.
so aku nk mmpekenalkan org2 kuat maketing dinner 2011 ni...
tada..



~aku~
selaku pengarah marketing
salam bekerjasm!!!!


yg cantek meletup mcm model ni..
timbalan kp marketing
~yap jia heng~
canteks kan? die mmg model pun. hehe
dak fak undang2




yg mcm mata kucing comel2 ni.
setiausaha marketing
~juju~
dia lah s/u yg plg relax tp keje cpt siap!
well done!




dak kecil molek ni.
bendahari marketing
~teya~
ni pun gigih wat keje.
tp suke gelak ms bekerja.
kdg2, aku pun nk tegelak jgak...
abis gelak br aku sedar, bkn aku phm pun ape yg die gelakkan. haha


kami bahagian marketing sgt memerlukan kerjasama dan support drp uolsz so that, dpt la capai target bahagian marketing sndiri.

+

proposal futsal da anta. tgh tunggu untuk diluluskan. minta2 lah ye. doakan. =)


11 comments:

Cik Miera Aziz said...

wow! busy dia yeee.
good luck yangg.
for your result too :)

Noraini Salleh said...

best of luck uolssss.. :)

Noraini Salleh said...

best of luck uolssss.. :)

mizzbutterfly said...

chinese gurl tuh mmg model yerk..?? chnatik kan die...

hanie bonie said...

miera : ngeeee...tq...ta ske ayat akhir tu.. haha

aini : tenkiu sayang...hehe

wani : hehe.. a ah... kalau dalam photo album die kt fb.. byk gmbar photo shoot... photo shoot kawen pun die... hehehe..mmg canteks kan kan kan.. hehe

thenocturnalzulkhairi said...

kirim salam kat YAP JIA HENG!!
ngeh3

thenocturnalzulkhairi said...

kirim salam YAP JIA HENG weh!!!

tarijemariatul said...

chaiy0k2 teh..moge dpt ape ditarget...ade award tuk teh.amek ye..


http://nuriratulumairah.blogspot.com/2010/12/tag-with-award-by-mrsaleh.html

hanie bonie said...

award pulak???..hahahha....

kem slm?hamboi..hehe..bek2

cik teya menteya said...

waaaa.. aku masuk dalam blog kau.fuyo2.hahahaaaaa

>.<

hanie bonie said...

kau ni tau..sekian lama aku buat post ni br kau prasan???cis...