Tuesday, December 28, 2010

bila pakai hp x canggih

hp yg aku pakai..x mcm hp korg2 yg canggih2 tu..
ciri2 hp aku :


1) xde camera
2) xde gg biru
3) xde mms
4) xde gps
5) dgr2 lagu pun xde....


tp aku bangga sbb :
1) aku ade game SNAKE.. hp2 canggih adeke?..haha
2) msg tone or ringtone aku pun bkn dlm bentuk lagu..smua music2 ala2 okestra gitu.. korg ade?

haha... xde ms pun aku nak blagak or compare2 ngan hp korg.. yg penting.. bile ade hp..bersyukur je... xkesah hp tu secanggih mn or yg jenis baling anjing pun leh mati.. org kt besyukur ape yg ade.. hehe....

so dsbbkan hp aku xde camera n aku plak jenis suke duk tangkap2 gmbar... so...setelah sekian lm aku da x bergambar... kami pun duk la tangkap2 gmbar sementara menunggu kelas lecture... kami adalah aku~ubi~elvent... 3 coursemate yg sentiasa bersama kalau da start kelas. hehe... so..biase la...kalau da lm x tangkap gmbar.. rs mcm tbe2 excited je kan... kalau buley nk posing tu ala2 american next top model la... hahaha. berangan!

tengs kpd elvent yg sudi memBORROWkan camera hp die tuk bg aku lepas rindu nk snap pic. =) *ape punyer ayat daaaaa.


hanie~ubi~elvent
kaki kami yg comel2 blaka. no worries. kami da sental sgala daki yg ade stiap kali mandi. tp tu aku!!!! yg lg dua dr kanan tu aku x sure. hahahaha



elvent~ubi~hanie
elvent! boley x jgn asyik nak peluk beg je..!! haih!haha



ubi~hanie




org kata air muka aku da nmpak mcm CIKGU da.
erk. maksudnye???? aku da TUA eh?..
haha. yg penting... im ready to teach!!!!!
SLAMAT PAGI CKG !!! (ikut cm upin ipin ckp.hehe)
tengs to fizul sbb tangkap gmbar ni..



5 comments:

Suraya Yusof said...

hani, ciri2 hp kte ala2 same gitu.. huhu
lame xupdate blog ek. huhu

AUDY said...

hehe.comel je.xkesah la kan pakai handphone ape.janji boleh message, call and main game snale !! Hahaha.miss youuuu

hanie bonie said...

odah! haha... SNALE ke SNAKE!!!!..hahahah..rindu odah!!! hehe

sue : yeke..hehehe... a ah..lm...bz ckit.. hehehe..

thenocturnalzulkhairi said...

cet handphone aku lampu kaler kuning.
lagi rare..kau ade??hahaha

hanie bonie said...

haha..eh..aku pun ade la...siap kaler lampu trapic lite lg.. hahaha.. ko ade??haha