Thursday, July 8, 2010

apabila spain ke FINAL wc...




firstly !!!! aku HEPI GLER coz spain dpt masuk final!!!!!
well, u all tau spain fav team aku.
aku puas ati gile2 nyer tgk spain main.
best giler.
aku rs.. klu diorg x dpt msuk final pun,
aku tetap puas ati sbb diorg play AS A TEAM!!!!
best giler aku tgk.
n OF KOZla...
u all tgk fb pun ramai giler nk kondem spain.
ckp itu, ckp ini.
tp pe yg dpt aku tgk, smua spain supporters senyap2 jer.
kalau de yg kumen pun, smua kumen2 relax2 je.
even sakit gak mata aku ni bile ramai peminat germany kutok abis2an kat spain.
kat status/wall post aku lak tu. cis!
tp aku relax2 aje.
aku gelak2 je ble bc kumen2 cm tu.
aku biakan je diorg syok sendiri.
hahahahaha.
pdn muke!
pendek kata, supporters spain smua COOL giler beb!
kalah pun x melenting.
apatah lg mng.
knape kami mcm tu?
sbb spain x pnah hampakan supporters dye.
they always played well.
sbg peminat spain sndiri, aku respect gler kot kat smua spain fans.
this is why,
aku plih spain as my fav team.
not just becoz they played as a team,
but
we (as fans) support them AS A TEAM!!!!!
proud to be spain fans. yeah!
VIVA ESPANA !!

1 comment:

Hamzah Ian said...

go spain!! haha nice2..