Thursday, June 30, 2011

Deco Bedroom DONE!

aritu... pegi ikea.. then shopping skit2 brg bilik sbb nk kasi touch up skit. now da balik ipoh. ptg td da kemas2 da. n rsnye malam ni nyenyak la skit nak tido.... hahaha. sbb kalau be4 ni nk psg lmpu tido pun xley.. sbb da pecah.. mula2 nak shopping lampu tido.. at last.. shopping bende lain.. kapet pun aku balun.. meja pun aku hangkut. hahaha. well. below ade pictures. smuga dpt share2 lah kgumbiraan n kpuasan aku tido mlm ni. hahaha. yeah!

be4 ni kat snie kosong gile... so...now da terisi skit. =)


bakul smpah pun boleyyyyyy.haha


cewah. tbe2 nak B&W. just tekenang parents aku kasi aku radio ni smpena result pmr aku. heeee.


jeng3... tadaaa. agak2 romantik x? haha. jgn bc buku dlm keadaan yg lmpu cm gini ye... sgt berbahaya! terutama nak dekat exm. haha


tropong2.


nak masuk tndas kene ade feel weyh.... nak berak pun kene ade feel 'love' cm ni. hahaha. bkn 'dlm hati ada cinta'... 'dlm tandas ade cinta'.. apeeeeee pun tabley.. haha


mirror2 on the wall. .. haaa. jwp snow white gak aku humban kau!! haha

nak tukar langsir mama aku kata membazir! heeeee. baik mama! =D



2 comments:

Suraya Yusof said...

cantikkk bilik hani! i likee~

hanie bonie said...

heee..bilik adalah segala2nya. haha