Monday, March 28, 2011

hobi aku bile tacing.


baca ape cik wani kata......


cik wani adalah org yg paling byk mengomen2 entry aku sjak blog ni ditubuhkan. erk! mcm ayat sejarah la plak. hahahaha. ala...mama aku kan ckg sejarah.. -___-"
nmpak sgt la entry aku lately ber~tacing2 je kan..
nak wat cm ne... xyh la nk tahan2 kan.. nanti bekulat!! haha

tgk2!!!! ade jgak org concern kat aku kan...
cik wani...cik aini.... cik audy.... blakang smuanye bunyi 'eeeee'.. haha
terima kasih laaaaa uolsz...

utk itu... utk mengelakkan aku ber~tacing2 dgn perasaan aku sndiri...
aku pun layan la hobi aku mcm biase...iaitu..
belek folder gmbar2 aku.... then..EDIT... hahaha.
nilah hasilnya.....
tada!!!!

original!!!


kepada ....edited!!!!!


heee..smart x????

yeay!! x tacing2 da....
tp kalau aku tacing jugak..means..xde gmbar yg aku nk edit lah tu... hahahaahha..
or maybe aku xpuas ati dgn ape yg aku edit. hahahahaa

k....masih pd kawan2..=)

catatan : kpd cik wani dan cik aini..sila hapdet blog anda yg da besawang tu ye... haha



1 comment:

deatH_luVer said...

salu kalau tacing..
tarik nafas dendalam je sampai sempot..haahah..tadela..

klu tacing.
duk dendiam..
muhasabah diri..