Friday, March 25, 2011

entry beremosi.


xpaya bc kalau xnak bc


sambungan dr status di fb.


org x penah nk paham keadaan kita. ok lah! fine la kan. org x kan paham sbb org x rs ape yg kita rs. betol!. ok abaikan. then bile kite ni da le dlm keadaaan emosi yg xde la stabil sgt. lepas tu bile kite tanya elok... tibe2 nak marh2.. jawab elok2 x bley???? tau lah anda tu org 'besar'.... shitto!!!!

dan x perlu rsnyer utk sy list down kan smua bende yg sy buat dr awal sem smpai skarang sbb sy tau anda pun xkan paham... walaupun sy ni duk merayu2 la supaya smua org phm... nanti ade la plak mulot2 longkang yg xde insurans ni duk ckp itu ini padahal... satu hape pun die xphm. so.. org2 cm ni.. sile BACK OFF!!!!!!

then tbe2 dtg la makhluk yg tanye soklan bodo..... xperlu la aku nk bg tau korg ape soklan bodoh itu....HELLO!!! KO DA BESAR... XLEY PK KE????? hadoi.... tu satu hal!!! walaupun aku abaikan je org mcm ni.. tp ati rs membuak2 plak.

skang masing2 da busy dgn esaimen masing2.. smua dlm keadaan kelam kabut. n masa ni lah kite wat hal sndirik... hal org len pun kite da xnak tau... tu xpe lg.. tp kalau smpai x alert perasaan org lain.. ntah le.... aku pun insan biase. kdg2 dlm keadaan mcm ni.. aku perlukan seseorg yg bley CALM kan diri aku even pala aku da srabot nk mampos da ni. I NEED ATTENTION!!!!.....tp xpela.. smua bz. aku buat2 phm je....T__T

maaf sekiranya sy emo sbb sy insan biasa yg dikelilingi mslh yg byk dan perlu selesaikannya satu per satu dalam masa yg singkat. dan harap maklum, keadaan sy pun tidak brapa stabil skang.

MAAF ! MAAF! MAAF!


3 comments:

AUDY said...

sabar2. you can handle it :) jgn marah2 nnt cepat tua. abaikan dorg ehhh. buat mcm dorg xde. calm down ok. :)

**hudalulu** said...

memang.. sekarang ni masing2 busy. sampai hati dan perasaan pun macam diabaikan oleh seseorang. takpe, selagi termampu cuba bertahan. tapi jangan sampai kesabaran memakan diri sendiri.

erk... ade kene mengena ke dengan entry ni? hahaha

hanie bonie said...

huda lulu :ye!!!! sgt kene mengena!!!! hope kita sm2 dpt besabar..

audy :haish.. da buat mcm org xde.. tp.. rs nak tampor laju2 je.. hahahaah... nasib bek awk ade.. =)..ngeee