Thursday, September 16, 2010

ry dtg lg yey! diari ryku!

xdpt nk gmbarkan perasaan gembira ry tahun ni. hepi sgt. syukur giler sbb ry tahun ni still ada ayh, mama, kaklong, a.im, n nyanyah.=) tp rsnyer mcm meriah jugak. coz mulot2 kami ni smua xreti nk diam. xreti nk henti ketawa. ry thun ni best sbb dpt byk wit ry. haha. trima kasey kpd klong n a.im coz kasi wit ry plg byk. tq jgak cz klong kawen cpt. so modal wit ry nk bg kat aku pn byk la kan! hahaha. leyla kalau nk blanja2 kat ukm nun. hehe. tq also kt smua kwn2 sekolah yg dtg beraya umah aku. korg ske kn dtg umah aku. sbb dpt wit ry byk kan??? cis! mama n ayh aku just bg mn yg mampu je. byk or ckit, xpnting. yg pntig mama kata niat bersedekah je.
xslh kalau kite bg rezki kat org lain. nanti kite dpt balik rezeki tu. xdpt kt kite,dpt kt ank kite. xdpt kat ank kite, kat cucu cicit kite. muga keturunan family ni sentiasalah diberkati. amin =)


ry pertama : bertolak after solat ry ke kg kt kuala kangsar, perak.

bj ry ku thun ni.

with kak long

with nyanyah =)


mereka kkk2 n cousins sy!

ry ke2 : duk kat umah. sbb ramai akan menyerbu umah incik hassan n madam mady termasuklah snak saudara, rakan2, student2 ku n mama ku, smualah!






rakan2 sek yg sudi dtg! meriah umah!

ry ke3 : famili aku plak memulakan serangan bery ke umah2 mak sadara aku. haha

ry ke4 : umah aku kne serang balik!!!! haha

ry ke5 : family vacation!!! ke CAMERON!!!! haha.. xde koje. sejuk wo kt sn. haha

with kakak




ry ke6 dan ry seterusnya : hang out ngn kwn2, n pg kenduri2 umah sedara. hehe. oh! x lupe juge, dinner bersm family tersyg kat luar!! ayh bwk ke great2 place. hehe. mknan sdap. tmpat pun best. layaaann.. nyum2..

motif letak pic ni? haha. ni dressup aku be4 pi dinner.

ry ke 9 : balik kl!! konvoi bersm kakak ku n bf die.


p/s :tringin juge nk bwk satu bas student2 ukm dtg umah kt ipoh.mst meriah. haha

4 comments:

mizzbutterfly said...

nk duet raye gak cikgu :) mane skrit baru yg bf cikgu bagi...ehhehehe

hanie bonie said...

hehe.xley.. hehe.
skirt ijau tu.. hee..malu nk tunjuk. cr sndiri la. br mencabar. haha

teh said...

malunya...my face,nampak bengkak2

hanie bonie said...

no lah klong... u comel jek..